Namens het bestuur van TTVP

Beste leden,

Na iedere bestuursvergadering willen we jullie kort op de hoogte stellen van waarmee wij bezig zijn.

Bestuursvergadering oktober

Roel heeft de overeenkomst Sportimpuls getekend. In samenwerking met team 4 talent en het sportinstituut Judo gaan er lessen gegeven worden op verschillende scholen in Pijnacker. Onze vereniging gaat Table Stars aanbieden bij de leerlingen en we hopen hiermee nieuwe leden te werven. De kosten voor het lesgeven en de materialen worden vergoed. De overeenkomst loopt twee jaar.

Het bestuur heeft besloten dat er pas na de voorjaarcompetitie van 2015 met de nieuwe plastic ballen gespeeld gaat worden. Tot die tijd spelen we met de oude vertrouwde bal.

Er worden heel veel aanvragen gedaan om wedstrijden te verzetten. Het verzetten van wedstrijden kan niet zomaar, alleen met een hele goede reden. Houd hier rekening mee.

Er is een leuke site om je tafeltenniskennis te testen. www.tafeltennismasterz.nl Je kunt nu alvast oefenen en binnenkort ontvang je inlogcodes om je spelregelbewijs te halen.

Als er materiaal kapot is kun je dit doorgeven aan Kees, hij zal dit dan proberen te repareren of zorgen dat het vervangen wordt. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen