Er is hard voor gestreden, maar de strijd is sportief geweest en laat dan de beste maar winnen. Zo verkregen Timber, Rik, Rick, Jonathan, Bart, Kevin en Ryan een extra notering aan de eregalelij der kampioenen van TTVP.

Zo ook per heden een eervolle vermelding in de Telstar (zie bijgevoegd artikel)

En daar zijn we erg trots op. Team 1 was na 5 wedstrijden al officieus kampioen en team 2 moest er wat meer voor knokken en dat hebben ze ook gedaan. Maar deze superprestatie is mede dankzij goede inzet te danken maar ook door training en begeleiding. Want zonder goede training en begeleiding sta je er alleen voor en dan wordt je misschien net geen kampioen.

Heel veel succes toegewenst in de hogere klassen en geniet van jullie kampioenschap en promotie!

Roel

 TTVP jeugd1 kampioen.pdf

 

Op 6 februari is TTVP benoemd tot aangesloten partner van Stichting Sportraad Pijnacker-Nootdorp.

Wat is de Sportraad?
 
  • De Sportraad is een organisatie met als doel: bevorderen van sport in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en behartigen van gezamenlijke belangen van sportverenigingen.
  • De Sportraad Pijnacker-Nootdorp verenigt verenigingen onder het motto ‘samen sterk’. De aangesloten sportverenigingen vormen een breed maatschappelijk draagvlak.
  • De Sportraad vertegenwoordigt de aangesloten verenigingen. Zij draagt gezamenlijke belangen uit door één krachtig geluid uit de verenigingswereld te laten horen. Samen met het geluid van individuele verenigingsbesturen versterkt dit de positie van sportverenigingen.
  • De Sportraad zoekt samenwerking met het gemeentebestuur en andere organisaties. Zij bevordert op allerlei manieren kennisuitwisseling tussen sportverenigingen, sportbonden, vrijwilligers- en andere organisaties.
  • De Sportraad is onafhankelijk. Zij laat een eigen geluid horen over ontwikkelingen in de gemeente.
 
Een uitstekend initiatief waarbij thans 30 verenigingen zijn aangesloten.
 
Nadere informatie te verkrijgen bij Joop van Eijk of Roel van der Beek
 

Namens het bestuur van TTVP

Beste leden,

Na iedere bestuursvergadering willen we jullie kort op de hoogte stellen van waarmee wij bezig zijn.

Bestuursvergadering oktober

Roel heeft de overeenkomst Sportimpuls getekend. In samenwerking met team 4 talent en het sportinstituut Judo gaan er lessen gegeven worden op verschillende scholen in Pijnacker. Onze vereniging gaat Table Stars aanbieden bij de leerlingen en we hopen hiermee nieuwe leden te werven. De kosten voor het lesgeven en de materialen worden vergoed. De overeenkomst loopt twee jaar.

Het bestuur heeft besloten dat er pas na de voorjaarcompetitie van 2015 met de nieuwe plastic ballen gespeeld gaat worden. Tot die tijd spelen we met de oude vertrouwde bal.

Er worden heel veel aanvragen gedaan om wedstrijden te verzetten. Het verzetten van wedstrijden kan niet zomaar, alleen met een hele goede reden. Houd hier rekening mee.

Er is een leuke site om je tafeltenniskennis te testen. www.tafeltennismasterz.nl Je kunt nu alvast oefenen en binnenkort ontvang je inlogcodes om je spelregelbewijs te halen.

Als er materiaal kapot is kun je dit doorgeven aan Kees, hij zal dit dan proberen te repareren of zorgen dat het vervangen wordt. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.