Nieuwsbrief maart 2015

TTVP Pijnacker

Nieuwsbrief maart 2015

 

Beste Bezoeker,

 

Bij deze nogmaals het verzoek aan alle jeugdleden om zich af te melden voor de training. Dit kun je doen door een mailtje sturen, te bellen/sms'en/whatsappen naar Niels (niels@ttvp.nl of 06-25388978).

In deze nieuwsbrief:

 

 

Agenda

Activiteit Voor wie Datum Informatie
Opstaptoernooi Alexandria'66 J* zo 22-03

niels@ttvp.nl

Jeugd ALV J di 24-03

laurens@ttvp.n

Algemene Leden Vergadering (ALV)  A  wo 25-03

 roel@ttvp.nl 

TTVP-kamp 2015: Wie is de mol?   A  19-06 t/m 21-06

 niels@ttvp.nl / 

Aanmelden

J=Junior/S=Senior C=Competitie/R=Recreant A=Allemaal I=Introducés 

 

Activiteiten 

 

ALV 2015

Beste leden en ouders van jeugdleden TTVP,

 

Op 25 maart (20.00 – 23.00) zal de jaarlijkse ALV van TTVP gehouden worden in ’t Baken.

Het bestuur stelt jullie aanwezigheid uitermate op prijs. De stukken worden dit weekend geplaatst op de website.

 

Met sportieve groet namens het bestuur.

Roel van der Beek

Voorzitter

 

Jeugd ALV 2015

Dinsdag 24 maart van 19:30-20:00 uur houden wij een korte jeugdledenvergadering waarin jullie mening centraal staat! Aan de hand van jullie tips en opmerkingen proberen wij de training, de activiteiten en de organisatie van onze vereniging beter te maken. Aanwezigheid is verplicht voor alle jeugdleden die meetrainen met de jeugd. Als je niet kunt, meld je dan af. Ouders zijn ook van harte welkom bij de jeugdledenvergadering. Als je niet tot het einde kunt blijven, is dit niet erg. Training gaat voor beide groepen gewoon door. 

 
Zou je ook heel even de tijd willen nemen (2-3minuten) om deze enquête in te vullen? http://goo.gl/forms/88LHDgwcCG
 
Vriendelijke groet,
Laurens
Namens de Jeugdcommissie

 

TTVP-kamp 2015: Wie is de mol?

De inschrijving voor het kamp is nog steeds geopend! Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel via deze link!

 

De volgende TTVP-ers gingen je voor:

Arthur, Bart, Doeke, Guido, Harald, Jeroen, Jeroen, Jonathan, Kees, Lennert, Luke, Niels, Ricardo, Rienk, Rick, Rik, Riska, Rob, Roel, Roel, Ryan, Sietze en Timber.

 

Verslagen

 

TTVP partner van Sportraad Pijnacker-Nootdorp

Op 6 februari is TTVP benoemd tot aangesloten partner van Stichting Sportraad Pijnacker-Nootdorp.

Wat is de Sportraad?
  • De Sportraad is een organisatie met als doel: bevorderen van sport in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en behartigen van gezamenlijke belangen van sportverenigingen.
  • De Sportraad Pijnacker-Nootdorp verenigt verenigingen onder het motto ‘samen sterk’. De aangesloten sportverenigingen vormen een breed maatschappelijk draagvlak.
  • De Sportraad vertegenwoordigt de aangesloten verenigingen. Zij draagt gezamenlijke belangen uit door één krachtig geluid uit de verenigingswereld te laten horen. Samen met het geluid van individuele verenigingsbesturen versterkt dit de positie van sportverenigingen.
  • De Sportraad zoekt samenwerking met het gemeentebestuur en andere organisaties. Zij bevordert op allerlei manieren kennisuitwisseling tussen sportverenigingen, sportbonden, vrijwilligers- en andere organisaties.
  • De Sportraad is onafhankelijk. Zij laat een eigen geluid horen over ontwikkelingen in de gemeente.
Een uitstekend initiatief waarbij thans 30 verenigingen zijn aangesloten.
 
Nadere informatie te verkrijgen bij Joop van Eijk of Roel van der Beek
 
Bijgevoegde bestanden :
TTVP partner SPN.pdf

 

Oppertoernooi TOGB

Opperhoofd Rik slaat met de backhand toe in Berkel

Op zondag 15 februari rijdt Rik om half tien met de fiets naar Berkel met zijn vader. Vandaag staat het Opper toernooi op het programma en binnen een kwartier duwen we de deuren bij TOGB open. We worden ontvangen door Peter en Ed en Rik kleedt zich vlug om. In de hal is het al aardig druk en samen met Doeke slaat Rik een balletje. Ook Sam verdedigt de kleuren van de TTVP en samen doen we de warming-up.
Om kwart over tien pakt Peter de microfoon, heet iedereen welkom en legt het speelschema uit. Doeke en Sam zijn bij de welpen ingedeeld en Rik bij de pupillen. Sam moet de spits afbijten en komt erachter dat er sterke spelers in zijn groep van acht zitten. Hij moet namelijk in zijn eerste wedstrijd tegen de winnaar van de Zuid-Hollandse kampioenschappen en helaas moet Sam in drie sets het onderspit delven. Niet lang daarna gaat Doeke achter de tafel voor zijn eerste partij en die weet hij netjes binnen te halen. Rik kan daar natuurlijk niet bij achterblijven en moet het tegen Jesse opnemen. Die speelt in de vijfde klasse bij Dordrecht en in de eerste set moet Rik nog even opwarmen, het wordt 11-8. De twee daaropvolgende sets laat Rik zien toch een klasse beter te spelen en haalt het eerste wedstrijd punt binnen.   
Het toernooi is strak georganiseerd en op de tien tafels worden alle kinderen in de vier verschillende klassen  ‘af- en aangevoerd’. Er wordt iedere keer netjes omgeroepen wie er moet spelen en de formulieren zien er netjes uit. De kinderen moeten gewoon zelf tellen en vullen de formulieren zelf in. De drie musketiers van Pijnacker slaan zich goed door de ochtend heen en rond twee uur  trekt het stof op. Sam heeft uiteindelijk één punt kunnen pakken tegen Sophie met 16-14, 14-12, 7-11 en 14-12 en is zevende geworden. Doeke heeft er twee weten te pakken tegen de nummer 6 en 7 en is mooi vijfde geworden. Zeker zijn wedstrijd tegen de nummer 6 was een triller. Een mooie winst in vijf sets, na een achterstand van 0-2.
Rik is een verhaal apart, want na zijn wedstrijd tegen Jesse heeft hij vier potjes gespeeld waar de tegenstander niet boven de zes punten per set kwam en wint hij alles in drie sets. In de middag zijn de halve finales en Rik moet het opnemen tegen de nummer twee van de andere poule. Vincent denkt al dat hij verloren heeft van Rik als hij hoort dat hij tegen hem moet spelen en dat doet Rik goed. De wedstrijd zelf begint dan ook met 11-4 voor Rik. In de tweede set weet Rik het niet af te maken en slaat Vincent terug met 9-11. Daarna schakelt Rik een tandje bij en pakt het iets tactischer aan en trekt de wedstrijd met 11-8 en 11-6 naar zijn kant van de tafel. Klasse!
In de finale moet hij het opnemen tegen Robbie en die is van TOGB. Hij heeft een aantal supporters mee genomen en iedereen is klaar voor een mooie wedstrijd. Rik komt in de eerste set onverwacht achter, maar weet een 7-9 achterstand om te zetten in 12-10. In de tweede set blijft hij het initiatief houden en klaart de klus in 11-8. Dat Robbie de andere poule ongeslagen had gewonnen, laat hij zien in de derde set en komt met 1-4 voor. Maar Rik recht zijn rug en met twee gelukkige ballen en een paar mooie topspin ballen trekt hij de derde set met 11-6 naar zich toe. De TTVP heeft er weer een winnaar bij en Rik neemt felicitaties van een zeer sportieve Robbie in ontvangst. Weer binnen in de kantine sluit Yolanda, die net binnen is gekomen, zich daarbij aan.
Er staat weer een mooie beker in Pijnacker en we gaan op naar het volgende toernooi. Wie doet er mee van de TTVP?

Sportieve groet .. Hans Baetens

Oppertoernooi1Oppertoernooi3
Groeten,

 

Tafeltennis vereniging Pijnacker

www.ttvp.nl

info@ttvp.nl 

 

Klik hier voor de vorige nieuwsbrieven


twitter www.twitter.com/TTVPijnacker

facebook www.facebook.com/TTVPijnacker