Nieuwsbrief januari 2015

TTVP Pijnacker

Nieuwsbrief januari 2015

 

Beste Bezoeker,

 

Wist je dat je al je competitiewedstrijden eenvoudig in je digitale-agenda kunt importeren? Dat kan via deze link! 

In deze nieuwsbrief:

 

 

Agenda

Activiteit Voor wie Datum Opgeven bij 
Start voorjaarscompetitie 2015  C  26-01  
Oppertoernooi TOGB  J  zo 15-02  niels@ttvp.nl
TTVP-kamp 2015: Wie is de mol? A 19-06 t/m 21-06 http://www.ttvp.nl/de-club/kamp

J=Junior/S=Senior C=Competitie/R=Recreant A=Allemaal I=Introducés

 

 

Activiteiten

  

Oppertoernooi TOGB jeugd

Zondag 15 februari organiseert TOGB in Berkel het Oppertoernooi voor alle jeugdleden uit afdeling West. Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan voor 1 februari! Het toernooi is voor iedereen met een C of een D licentie.
 
Wat? Oppertoernooi TOGB
Waar? Het Hoge Land 7, Berkel en Rodenrijs
Wanneer?15 februari, 10:00 uur
Kosten? €5,00
Opgeven?Voor 1 februari bij Niels (niels@ttvp.nl)
 

TTVP-kamp 2015

 

Verslagen

 

Zuid-Hollandse kampioenschappen 2015 een succes, TTVP doet mee!

Het is zaterdag 10 januari en om 10 uur beginnen de Zuid-Hollandse kampioenschappen. Dit jaar hebben drie leden van TTVP zich ingeschreven: Ryan, Doeke en Rik. De spits wordt afgebeten door Ryan en Rik en Doeke hoeft pas om 12.00 uur te beginnen. De Margriethal in Schiedam staat vol met 56 tafels en ruim 200 jeugdspelers uit de regio. Nog nooit zagen we zoveel tafeltennissers bij elkaar. Gelukkig heeft Niels iedereen laten weten bij welke tafel ze starten en volgens Frans zijn we op leeftijd ingedeeld.
Rik heeft geen gemakkelijke poule. Zelf speelde hij in de najaarscompetitie in de 5de klasse bij de jeugd en zijn tegenstanders komen uit de pupillen A, de 2de en 1e klasse. Zijn eerste partij is tegen Declan van VVV en de eerste set gaat met 14-12 naar Rik. Ook de tweede is voor de TTVP’er, maar in de derde verslikt Rik zich en wordt het 2-1. In de vierde set laat Rik zien dat hij de betere is en is de eerste winstpartij binnen.
Er wordt gespeeld in de ochtend in een vierkamp en de tweede tegenstander is Oliver van Alexandria ’66. Oliver is technisch een hele mooie speler en zoekt vaak de aanval. Na de eerste 2 sets staat het 1-1 en in de derde set staat Rik ruim voor. Oliver maakt te veel fouten en bij 10-6 denken de toeschouwers al dat de buit voor Rik binnen is. Niets is minder waar en Rik weet de set niet binnen te slepen. Hierdoor knakt er iets en Oliver gaat uiteindelijk met de overwinning aan de haal. Jammer want Rik was niet echt de mindere, maar zocht achteraf gezien iets te weinig de aanval.
Gelijk moest Rik doorspelen tegen Matteo en die speelde afgelopen competitie 70% in de 1e klasse. Dat is even slikken voor Rik en de eerste twee sets gaan verloren. Matteo speelt met noppen en daar zijn jeugd spelers niet aan gewend … Rik ook niet. In de derde set past Rik zijn techniek aan en geeft hij Matteo meer tegenspel. We zien een paar mooie punten en rally’s, maar toch trekt de speler van SETT aan het langste eind. Rik wordt derde in zijn poule en gaat door naar de troostronde.
Ryan blijkt met coaching van Frans tweede in de poule geworden en gaat door naar de hoofdronde. Doeke volgde het voorbeeld van Rik en ging ook door naar de troostronde. Voor Ryan begint de middag heel plezierig, want zijn eerste partij is een bye. Ook Rik gaat verder zonder te spelen, maar in zijn volgende ronde komt hij een bekende tegen: Ivan Kroetkov van VVV. Ze spelen een mooie partij en Ivan laat zien dat hij een goede speler is. Normaal is Rik de betere in schuiven, maar Ivan laat de kaas niet van zijn boterham eten en weet Rik uiteindelijk te verslaan.
Gelukkig weet Rik zich dit keer goed te herpakken en komt om de 3de/4de plaats een oude bekende tegen: Declan. Die blijkt zijn kruit al verschoten te hebben en Rik is snel klaar met 3-0. Ryan weet uiteindelijk 8ste te worden en Doeke speelt zijn laatste partij in de finale van de troostronde. Vraag hem zelf even hoe de uitslag was, want uw verslaggever was al weer op pad naar Pijnacker.
Al met al een hele fijne tafeltennis dag en de drie musketiers van TTVP nemen weer een berg ervaring mee. Volgend jaar zeker weer en ik ga ervan uit dat er dan meer jeugd meedoet.

ZHK 2015 Jeugd 1

ZHK 2015 Jeugd 2 

 

Tafeltennis Scholierentoernooi 2015

Beste allemaal,

Bedankt voor jullie deelname aan het tafeltennis scholierentoernooi. Ik hoop dat jullie het naar je zin hebben gehad! Hier nog een aantal mededelingen.

De Uitslagen
De uitslagen vind je op www.school.ttvp.nl.

Foto's
De foto's van het toernooi kun je binnenkort op de website vinden en downloaden via deze link.

Inlooptrainingen
Kinderen die tafeltennis een leuke sport vinden, kunnen deelnemen aan de inlooptrainingen. Deze week organiseren wij inlooptrainingen op
dinsdagavond (vanavond) van 18:30-19:45 uur en zaterdagmorgen van 10:00-12:00 uur. Zie voor de rest van de inlooptrainingen de afbeelding. Wij hebben batjes die je kunt lenen.
Ook volwassenen kunnen een kijkje nemen bij onze vereniging: elke dinsdag vanaf 20:00 uur.

 

Opmerkingen
Heb je opmerkingen, klachten of ideeën? Plaats deze dan hier.

Hoofdsponsor
Dit toernooi is mogelijk gemaakt door de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp. 

Logo Rotary

Vriendelijke groet,

Luke & Laurens
Tafeltennis Vereniging Pijnacker


P.S. Als je onze vereniging volgt op onze website, Facebook en Twitter, kun je zien hoe het de basisscholen uit onze gemeente vergaat in de landelijke finale.

 
Groeten,

 

Tafeltennis vereniging Pijnacker

www.ttvp.nl

info@ttvp.nl 

 

Klik hier voor de vorige nieuwsbrieven


twitter www.twitter.com/TTVPijnacker

facebook www.facebook.com/TTVPijnacker