Nieuwsbrief november 2014

TTVP Pijnacker
Nieuwsbrief augustus 2014

Beste Bezoeker, 

In deze nieuwsbrief vindt u alle belangrijke informatie over belangrijke gebeurtenissen en activiteiten die de komende tijd gaan plaatsvinden. Er staat heel veel informatie over activiteiten in deze nieuwsbrief, maar in de tabel kun je zien wat relevant is voor jou. 

Wij hebben vernomen dat het nieuws uit de nieuwsbrief niet of slecht aankomt bij de jeugd waardoor veel jeugdleden te laat zijn voor het opgeven voor activiteiten. Wij zouden daarom de ouders van jeugdleden willen vragen om deze nieuwsbrief door te sturen.  

Namens het bestuur van TTVP

Beste leden,

Na iedere bestuursvergadering willen we jullie kort op de hoogte stellen van waarmee wij bezig zijn. In de bestuursvergadering van oktober is het volgende besproken en besloten: 

Roel heeft de overeenkomst Sportimpuls getekend. In samenwerking met Team4Talent en het sportinstituut Judo gaan er lessen gegeven worden op verschillende scholen in Pijnacker. Onze vereniging gaat Table Stars aanbieden bij de leerlingen en we hopen hiermee nieuwe leden te werven. De kosten voor het lesgeven en de materialen worden vergoed. De overeenkomst loopt twee jaar. 

Het bestuur heeft besloten dat er pas na de voorjaarcompetitie van 2015 met de nieuwe plastic ballen gespeeld gaat worden. Tot die tijd spelen we met de oude vertrouwde bal. 

Er worden heel veel aanvragen gedaan om wedstrijden te verzetten. Het verzetten van wedstrijden kan niet zomaar, alleen met een heel goede reden. Houd hier rekening mee. 

Er is een leuke site om je tafeltenniskennis te testen: www.tafeltennismasterz.nl
Je kunt nu alvast oefenen en binnenkort ontvang je inlogcodes om je spelregelbewijs te halen.

Als er materiaal kapot is kun je dit doorgeven aan Kees, hij zal dit dan proberen te repareren of zorgen dat het vervangen wordt. Email: keesvdvoort@gmail.com

Ook heeft Kees de kast netjes opgeruimd en opnieuw ingedeeld. Let er bij het opruimen alsjeblieft op dat je het materiaal weer op de goede plek opbergt.

In deze nieuwsbrief:

 

Agenda
Activiteit Voor wie Datum Opgeven bij 
Rijnsoever Toernooi Jeugd/Senior in Katwijk A zo 16-11 laurens@ttvp.nl voor 10-11
Opstaptoernooi in Hazerswoude J, R zo 30-11 niels@ttvp.nl voor 22-11
Clubkampioenschappen junioren J za 13-12
za-20-12
laurens@ttvp.nl voor 5-12
Decemberkampioenschappen S di 9-12
di 16-12
frans.langelaan@googlemail.com
Rotary Santa Run A, I zo 21-12

laurens@ttvp.nl 

Kerstdubbeltoernooi A, I di 23-12 -
Oliebollentoernooi A, I za 27-12 laurens@ttvp.nl. Wij zoeken vrijwilligers voor het bakken van de oliebollen. 
Eindejaarstoernooi A, I di 30-12
Zuidhollandse Kampioenschappen J, C
S, C
za 10-01
zo 11-01
niels@ttvp.nl voor 1-12
Wij hebben hulp nodig bij het Tafeltennis Scholierentoernooi 2015 A, I zo 18-01 laurens@ttvp.nl (geef aan of je hele dag of een bepaalde tijd wilt helpen)

J=Junior/S=Senior C=Competitie/R=Recreant A=Allemaal I=Introducés


 

Activiteiten

Tafeltennis gymlessen voor basisscholen

TTV Pijnacker is gevraagd voor vijf basisscholen tafeltennis gymlessen te organiseren. In november beginnen we met twee basisscholen in de gymzaal aan de Goudenregensingel. We verzorgen 5 gymlessen en een aantal naschoolse activiteiten. We gebruiken Table Stars, een pakket met materialen en oefeningen ontwikkeld door de NTTB. 

We beginnen met een voorlopig schema en kijken of we voldoende begeleiding kunnen organiseren. Basisschool De Schatkaart kunnen we op de volgende donderdagen les geven: 13, 20 en 27 november + 4 en 11 december. Voor de Josephschool kunnen we de volgende vrijdagen nemen: 14, 21 en 28 november + 5 en 12 december.

Frans heeft hulp nodig bij het geven van de gymlessen. Wil jij wel een keer helpen gedurende een dag of dagdeel, geef je dan alsjeblieft op bij Frans. 


Toernooien

Clubkampioenschappen Junioren
De clubkampioenschappen junioren worden over twee dagen verspreid: zaterdag 13 en 20 december. Ieder jeugdlid mag hier aan meedoen (het is dus niet alleen voor competitiespelers). Geef je op voor deze kampioenschappen bij laurens@ttvp.nl voor 5 december. 

Rijnsoever Toernooi Jeugd/Senior
Zondag 16 november wordt een toernooi gespeeld in Katwijk waaraan zowel senioren als jeugdleden kunnen meedoen. Ook jeugdleden die geen competitie spelen kunnen zich voor dit toernooi opgeven, maar misschien is het leuker om aan het opstaptoernooi in Hazerswoude-dorp mee te doen. Mochten jouw ouders wel willen heen- of terugrijden, geef dit dan aan als je je opgeeft.

Opgeven bij laurens@ttvp.nl

Praktische info:
Waar? Rijnsoever, Sandtlaan 54, Katwijk
Wanneer? Zondag 16 november 2014
Start? 10:00 uur
Einde? Uiterlijk 16:30 uur
Kosten? €6,00 per persoon
Inschrijven? Uiterlijk 10 november

Opstaptoernooi (voor niet-competitiespelers)
Zondag 30 november wordt er een opstaptoernooi gespeeld bij TTV Avanti in Hazerswoude-dorp. Zoals de naam al zegt is het een opstaptoernooi: speciaal voor kinderen die net begonnen zijn met competitie spelen, of willen beginnen met competitie spelen. Een leuke mogelijkheid om wat wedstrijdervaring op te doen! (Ook als je geen competitie wil of kan spelen)

Vind je het leuk om mee te doen? Geef je dan uiterlijk zaterdag 22 november op door een mailtje te sturen naar niels@ttvp.nl. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk ook altijd mailen. Mochten jouw ouders wel willen heen- of terugrijden, geef dit dan aan als je je opgeeft. 

Praktische info:
Waar? TTV Avanti, Sportparklaan 2, Hazerswoude-dorp
Wanneer? Zondag 30 november 2014
Start? 10:00 uur
Einde? Uiterlijk 16:30 uur
Kosten? €5,00 per persoon
Inschrijven? Uiterlijk zaterdag 22 november

Zuid-Hollandse Kampioenschappen
Ieder jaar worden in januari de Zuid-Hollandse Kampioenschappen tafeltennis gespeeld in Schiedam. In 2015 spelen de junioren op zaterdag 10 januari. Omdat het toernooi voor de hele afdeling West is, zijn er ieder jaar een heleboel deelnemers: er wordt gespeeld op meer dan 50 tafels!

Aan het toernooi doen spelers mee van allerlei verschillende niveaus: van kinderen die net zijn begonnen met competitie spelen tot de beste jeugdspelers van Nederland. Je hebt dus altijd een tegenstander op je eigen niveau.

Vind je het leuk om mee te doen? Geef je dan voor 1 december op bij Niels (niels@ttvp.nl). Het toernooi is zeker geschikt voor de competitie spelende jeugd! Mochten jouw ouders wel willen heen- of terugrijden, geef dit dan aan als je je opgeeft.

Praktische informatie:
Wanneer? Zaterdag 10 januari 2015
Waar? Sporthal Margriet, Nieuwe Damlaan 5, Schiedam
Kosten? €8,00 per persoon
Aanvang? Vanaf 10:00 uur, afhankelijk van je poule
Einde? Finale om 18:00 uur
Wedstrijden? 6-7
Opgeven? Voor 1 december bij Niels

 

December kampioenschappen

De laatste jaren waren de clubkampioenschappen een groot succes met veel aanmeldingen. We willen naast deze kampioenschappen ook in december zulke wedstrijden met dezelfde opzet organiseren. We vragen de oudste junioren ook mee te doen. De wedstrijden worden gespeeld op dinsdag 9 en 16 december. De clubkampioenschappen blijven gewoon in de maanden mei en juni.

Wil je meedoen met deze kampioenschappen? Geef je dan via mail op bij Frans. 

 

Rotary Santa Run

De Rotaryclub Pijnacker-Nootdorp (de sponsor van ons Scholierentoernooi van aankomend jaar) organiseert een hardloopevenement op zondag 21 december voor het goede doel. Bij dit evenement zijn alle deelnemers in een Santapak gekleed. Het deelnemen aan het evenement kost €10,-. Hier krijg je een santapak en medaille voor. Het opgebrachte geld gaat naar goede doelen. Inschrijven doe je bij laurens (laurens@ttvp.nl).       


Verslagen

Sponsorfietstocht 2014

Zondag 21 september vond de jaarlijkse sponsorfietstoch van de Rabobank weer plaats. TTVP was dit jaar weer vertegenwoordigd door een aantal fanatieke fietsers. De tocht heeft dit jaar niet minder dan €200 opgeverd! Alle fietsers hartelijk bedankt voor jullie inzet!

Foto's van deze dag staan op de website van de Rabobank.

 

Groeten, 

Tafeltennis vereniging Pijnacker

www.ttvp.nl 

Klik hier voor de vorige nieuwsbrieven

twitter www.twitter.com/TTVPijnacker

facebook www.facebook.com/TTVPijnacker