Nieuwsbrief augustus 2014

TTVP Pijnacker

Nieuwsbrief augustus 2014

Beste Bezoeker,

 

Het najaarsseizoen staat op het punt te beginnen! Dinsdag 2 september is de eerste speelavond en de week daarop worden de eerste competitiewedstrijden al gespeeld. Michel de Boer komt langs op 2 september, daarover hieronder meer. In deze nieuwsbrief staat ook meer informatie over de Rabobank Sponsorfietstocht waarmee we geld kunnen binnenhalen voor de vereniging.

Wij gaan ervan uit dat de jeugd bij alle trainingen aanwezig is. Als je echt niet kunt dan moet je je op tijd met reden afmelden bij Niels of Jolanda. Afmelden voor de training van groep 1 en 2 (dinsdag 18:30-19:45 uur) en voor zaterdag kan bij Niels (06-25388978). Groep 3 kan zich afmelden bij Jolanda (06-22017350). Graag horen we bij het afmelden de reden dat je niet kunt komen.

In deze nieuwsbrief:

 

Agenda

Activiteit Voor wie Datum Opgeven bij 
Eerste speelavond na de vakantie. Michel de Boer komt langs vanaf 19:00 voor verkoop spullen.
Zomertoernooi jeugd tijdens training
di 02-09   -
Eerste competitieweek
Eerste wedstrijd jeugd
C ma 08-09
za 13-09
-
Rabobank Sponsorfietstocht A, I zo 21-09 niels@ttvp.nl
Rijnsoever Toernooi Jeugd/Senior in Katwijk C zo 16-11 laurens@ttvp.nl
Opstaptoernooi in Hazerswoude J, R zo 30-11 niels@ttvp.nl
Clubkampioenschappen junioren J za 13-12
za-20-12
laurens@ttvp.nl

J=Junior/S=Senior C=Competitie/R=Recreant A=Allemaal I=Introducés


 

Activiteiten

 

Michel de Boer komt langs

Op de eerste speelavond na de vakantie komt Michel de Boer langs (Nederlands kampioen in 2010!). Zo heeft iedereen weer de kans om nieuw tafeltennismateriaal te kopen! Michel zal vanaf 19:00 uur in de zaal zijn. Junioren die trainen van 19:45-21:00 uur kunnen dus voor hun training al een nieuw rubber/batje kopen.

Ook voor de beginnende spelers raden wij aan om ervoor te zorgen dat je in het bezit bent van een goed batje. Weet je niet zeker of je batje goed genoeg is, laat dit dan even aan het begin van de training controleren. Leden van TTVP krijgen altijd 12% korting. Je kunt pinnen of contant betalen (pinnen heeft de voorkeur).

 

Rabobank Sponsorfietstocht 2014

Op zondag 21 september is de Rabobank Sponsorfietstocht. Door hieraan mee te doen kunnen we geld verdienen voor de clubkas van onze vereniging. Dit steuntje in de rug kan onze vereniging altijd goed gebruiken! Als je op die dag de route van 30 kilometer fietst, dan haal je namelijk €10,- voor de club binnen en voor het fietsen van 60 kilometer krijgt de club €20,-. Ook mensen die niet lid zijn van onze club mogen meefietsen, dus vraag ook familie en vrienden of ze meedoen! De vertreklocatie is bij de Viergang in Pijnacker (Sportlaan 1b). De precieze vertrektijd wordt later nog bekend gemaakt.  

Als je meedoet, geef je dan op bij Niels (niels@ttvp.nl) en geef alsjeblieft aan wie er allemaal meefietsen en welke afstand elke persoon fietst.


 

Groeten, 

Tafeltennis vereniging Pijnacker

www.ttvp.nl 

Klik hier voor de vorige nieuwsbrieven

twitter www.twitter.com/TTVPijnacker

facebook www.facebook.com/TTVPijnacker