Nieuwsbrief maart 2014

TTVP Pijnacker

Nieuwsbrief maart 2014

 

Beste Bezoeker,

 

Hier is de nieuwe nieuwsbrief! Zoals je ziet, ziet de nieuwsbrief er anders uit dan normaal. Nieuwsbrieven worden voortaan ongeveer eens in de maand in deze vorm verstuurd. De afzonderlijke artikelen zijn vaak al eerder op de site te lezen, dus neem daar af en toe ook een kijkje.

De nieuwsbrief bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de agenda. Hier worden de activiteiten in een tabel vermeld en onder deze tabel is meer informatie over de activiteiten te vinden. In het tweede deel van de nieuwsbrief zijn verslagen te vinden van afgelopen activiteiten.

Eventuele feedback op de nieuwsbrief kunnen jullie sturen naar laurens@ttvp.nl.

 

Mededelingen

  • Wij zijn verheugd de volgende nieuwe leden op onze club te mogen verwelkomen: Samuel (Sam), Lennert, Roel, Thijmen, Jeroen en Richard!
  • Jolanda en Evelien hebben aangegeven dat zij niet altijd meer training kunnen geven in verband met werk en studie. Niels, Laurens en Frans blijven training geven aan de groepen 1 en 2. Aan groep 3 wordt training gegeven door verschillende trainers.
  • Er is een whatsappgroep aangemaakt voor de jeugd van TTVP. Hierin wordt af en toe een herinnering gestuurd over activiteiten en dergelijke. Wil je in deze groep, stuur dan een berichtje naar Laurens (06-43022965).
  • Afmelden voor de training van groep 1 en 2 (dinsdag 18:30-19:45 uur) en voor zaterdag kan bij Niels (06-25388978). Groep 3 kan zich afmelden bij Jolanda (06-22017350). Graag horen we bij het afmelden de reden dat je niet kunt komen. Het is overigens niet de bedoeling dat je je via de whatsappgroep afmeldt. 

 

In deze nieuwsbrief:

 

Agenda

 

Activiteit Voor wie  Datum  Opgeven bij 

Algemene ledenvergadering

A

wo 02-04

afmelden bij roel@ttvp.nl

Vriendentoernooi

J en I

di 08-04

laurens@ttvp.nl

Bedrijventoernooi

A

di 29-04

luke@ttvp.nl

Clubkamioenschappen senioren

S

di 06-05

di 13-05

di 20-05

frans.langelaan@googlemail.com

Doing Integratietoernooi

A

za 24-05

laurens@ttvp.nl

Dubbelclubkampioenschappen

S

di 03-06

frans.langelaan@googlemail.com

37e Phoenix Prinsenstadtoernooi

S

ma 09-06

laurens@ttvp.nl

TTVP kamp

A

vr 13-06

niels@ttvp.nl

Rabo sponsor fietstocht

A

zo 21-09

niels@ttvp.nl

J=Junior/S=Senior C=Competitie/R=Recreant A=Allemaal I=Introducés

 

ALV 2014

Graag nodigt het bestuur van TTVP jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering 2014. Deze wordt gehouden op woensdag 2 april in Sporthal 't Baken, aanvang 20.00 uur. Op ttvp.nl/alv-2014 kan je binnenkort de stukken voor de vergadering downloaden.

 

Survival Uitje

Op zondag 6 april gaan we met TTVP naar de Outdoor Valley in Bergschenhoek om daar een proefles survivallen te doen. Dit duurt van 12:00-14:00. De kosten zijn €9,50 per persoon. De Adventure Club survival is voor kinderen van 8-12 jaar oud en de Jeugdsurvival is voor kinderen van 12-17 jaar oud. Hier moet telefonisch voor gereserveerd worden, dus geef het op tijd door. Als er mensen van 16 jaar of ouder zijn, dan kunnen wij met een team van minimaal 8 deelnemers meedoen aan een verenigingsbattle (11.30-15.30) waarin je onder andere gaat mountainbiken, boogschieten en survivallen in wedstrijdvorm. Dit kost €10,-. Ook hiervoor moet er telefonisch gereserveerd worden.

Aanmelden kun je doen voor 31 maart bij Jolanda (jolanda@ttvp.nl). Geef in je aanmelding aan waar je aan mee wilt doen en hoe oud je bent. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de verzameltijd en andere zaken. Waarschijnlijk gaan we op de fiets. 

 

 

Vriendentoernooi

Op dinsdag 8 april is tijdens de training het vriendentoernooi. Je mag naar dit toernooi een aantal vriend(inn)en/klasgenoten meenemen. Opgeven is in principe niet nodig, maar neem je meer dan twee personen mee, geef dit dan even door aan Laurens (laurens@ttvp.nl). Het toernooi vindt gewoon tijdens jouw eigen training plaats: dus voor groep 1 en 2 van 18:30-19:45 uur en voor groep 3 van 19:45 tot 21:00 uur. 

 

 

Bedrijventoernooi 2014

TTVP organiseert op dinsdag 29 april aanstaande weer het Bedrijventoernooi. U speelt met uw team(s) wedstrijden tegen andere bedrijven met als doel om vooral een gezellige en enerverende avond te hebben. Natuurlijk mag er een gestreden worden om de 1e plaats, echter gezelligheid voert de boventoon, dit met een vleugje ambitie. Ervaren of onervaren tafeltennissers, dat doet er niet toe. Het gaat vooral om spelplezier!

U kunt met meerdere teams inschrijven en een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen.

Per team draagt u € 25,- bij in de kosten en daar krijgt u dan een enerverende avond tafeltennis voor.

Aanmelden voor 24 april via luke@ttvp.nl
Graag vermelden bij u aanmelding:

- Bedrijfsnaam
- Aantal teams (team bestaat uit 3-5 personen)
- Het aantal teamleden dat lid is van een tafeltennisvereniging, dit om de sterkte van de teams in te kunnen schatten.

Aanvang 20.30 uur (Zaal open 20:00)
Locatie: sporthal 't Baken te Pijnacker

Bedrijventoernooi 2013

 

Senior Clubkampioenschappen (dubbel)

Enkel
Dinsdag 6, 13 mei en 20 mei worden de clubkampioenschappen voor senioren gehouden. De wedstrijden beginnen om 20:00 uur en eindigen omstreeks 22:00 uur. De oudere junioren kunnen ook aan deze wedstrijden deelnemen.

Het is elk jaar moeilijk om te bepalen wie er in groep 1 en wie er in groep 2 spelen. We willen dat dit jaar wederom via voorwedstrijden bepalen, op 6 mei. In principe spelen de nummers 9 t/m 24 van de plaatsingslijst tegen elkaar. De winnaars gaan naar groep 1, de verliezers naar groep 2. De plaatsingslijst wordt na de competitie bepaald, en de lijst is ook afhankelijk van wie er allemaal deelnemen aan deze wedstrijden. 

Dubbel
Op dinsdag 3 juni vinden de clubkampioenschappen dubbel plaats. Deze wedstrijden worden allemaal op één avond gespeeld en het zal van 20:00 tot 23:00 uur duren. Naast de prijzen voor de nummers 1,2 en 3 is er net als voorgaande jaren de 'Meer dan de som der delen'-prijs.

 

Opgeven voor deze twee evenementen kun je doen bij Frans. Als je meedoet aan de dubbel kampioenschappen, schrijf je dan met z'n tweeën in. Weet je niemand om mee te dubbelen, dan kun je je individueel inschrijven.

 

TTVP-kamp 2014

Vrijdag 13 juni t/m zondag 15 juni 2014 vindt het TTVP-kamp weer plaats. We hebben dit jaar een prachtige locatie gevonden in de bosrijke omgeving van Leusden. De inschrijving staat open, dus waar wacht je nog op?!
Schrijf je nu in via deze link, dan ben je verzekerd van een plaats!
 
Over het kamp:
Het kamp is voor zowel jeugd- als seniorleden van TTVP. Dit fantastische weekend kost dit jaar slechts €55,00. Hiervoor krijg je een all-inclusive weekend met veel leuke activiteiten, een hoop gezelligheid en de bonte avond! Op vrijdagavond kijken we natuurlijk voetbal, want dan speelt Nederland tegen Spanje. 
 
Ben je nog niet overtuigd? Neem gerust contact met ons op. 
 
We zien jullie inschrijvingen snel tegemoet!
 
Groetjes,
 
De kampcommissie
Loes, Ineke & Niels

 

Verslagen

 

 

TTVP in de Telstar

In de telstar van week 8 staat een stukje over het scholierentoernooi van TTVP.

Stukje gescheven door: Hans Baetens

Scholierentoernooi Telstar

 

Uitje Tikibad

Ondanks dat veel mensen zich op het nippertje hadden aangemeld voor het uitje, gingen we gisteren (zondag 23 februari) met 13 mensen en drie auto's naar het Tikibad. Een tijdje nadat Sybren en Aleksander waren aangekomen, arriveerde ook Laurens, die de instructies op de routebeschrijving had gevolgd.

Na het verzamelpunt te hebben afgesproken, waren de kinderen vrij om in groepjes het Tikibad te verkennen. Het was best druk, maar gelukkig konden we genoeg glijbanen proberen. In de middag aten sommige kinderen nog even (een ongezonde) hoeveelheid friet en frikandellen.

Om vijf uur verzamelden we bij de sauna's om het Tikibad te verlaten. Helaas was dit voor twee personen net tien minuten te laat; Oliver kreeg het heel erg benauwd en Doeke werd heel erg misselijk. door de benauwde lucht in het Tikibad. Toen we buiten waren leek het gelukkig weer wat beter met ze te gaan en ook zij konden enthousiast meepraten over de beleefde avonturen op diezelfde dag.     

IMG-20140223-WA0001

 

 

Roel en Frans 2e bij dubbel ZHK

Zondag 12 januari was TTVP met 9 spelers aanwezig op de Zuid-Hollandse kampioenschappen. En er zijn er 2 met een prijs thuisgekomen! Zoals elk jaar waren het Roel en Frans die in de dubbel gemakkelijk door de poulefase kwamen. Zo bereikte zelfs de finale! Helaas was het duo van SVN net een beetje sterker en moest "het best op elkaar ingespeelde dubbel van TTVP" genoegen nemen met de 2e prijs.

Klik hier voor de foto's

 

 

Groeten,

 

Tafeltennis vereniging Pijnacker

www.ttvp.nl

 

Klik hier voor de vorige nieuwsbrieven


twitter www.twitter.com/TTVPijnacker

facebook www.facebook.com/TTVPijnacker