Op zaterdag 20 mei 2017 vindt voor de tweede maal een uniek sportevenement plaats. Badmintonclub Pijnacker (BCP), VV Netwerk (Volleybalvereniging) en de Tafeltennisvereniging Pijnacker (TTVP) hebben de sportieve koppen bij elkaar gestoken en organiseren een inspirerende dag vol sport en spel. Dit vindt plaats in Sporthal De Viergang in Pijnacker van 11:00-15:00 uur

Maak kennis met drie explosieve zaalsporten
Deze dag is bedoeld voor iedereen en van alle leeftijden. De drie verenigingen vertegenwoordigen deze dag deze prachtige sporten op hun eigen manier. Denk dan aan demonstraties, korte clinics, informatie over de verenigingen en diverse spelvormen voor jong en oud. 

Elke half uur start er een clinic waarbij je in een half uur onder begeleiding kennis maakt met de drie sporten. Uiteraard is het ook mogelijk vrij te spelen bij je favoriete sport! 

Beoefen je deze sporten wel eens op vakantie of thuis? Kom dan ook je ervaring eens testen tegen één van de leden van deze verenigingen. We dagen je uit om de strijd aan te gaan!

Gezonde lifestyle
Buiten deze drie sporten kun je terecht bij de smoothie- en veggiebar; sporten en gezond eten/drinken gaan bij dit evenement hand in hand. Tevens is er een fysiotherapeut aanwezig om het belang van sporten en bewegen aan te geven, en ook wat dit met je lichaam én geest doet. Kortom; ook buiten de sport zelf laat je je inspireren.

Gratis deelname
Heb je al een tijd interesse in een sport en wil je meer bewegen? Ben je competitief ingesteld en wil je dit weer eens laten stimuleren? Zin om nieuwe mensen te leren kennen of gewoon een leuke dag te hebben? Kom langs en neem je vrienden mee!

De toegang is geheel gratis en het evenement begint om 11.00 en duurt tot 15.00 uur; iedereen is van harte welkom. Materiaal is aanwezig, neem wel zelf sportkleding mee en kom in beweging op zaterdag 20 mei in De Viergang!!

www.team4talent.org
www.bcpijnacker.nl
www.vvnetwerk.nl
www.ttvp.nl
Sport Inspire Logo