Op dinsdag 16 en 23 januari 2018 werden de clubkampioenschappen 2017 gespeeld. Ja, dat klopt... we waren een beetje laat dit jaar. De uitslagen van de clubkampioenschappen vind je hieronder. Opvallend is dat Mike vorig jaar de winnaar was van Poule B. Dit jaar toonde Mike aan veel vooruit te zijn gegaan en won hij al zijn partijen met als gevolg dat hij zich een jaar lang Clubkampioen Jeugd mag noemen! Mike is met zijn 12 jarige leeftijd de jongste clubkampioen jeugd in minimaal 12 jaar!

De uitslagen:

1. Mike
2. Sam Y
3. Thijs
4. Celine (1e Poule B)
5. Rowin (2e Poule B)
6. Milan (3e Poule B)

Groepsfoto Clubkampioenschappen 2017

Met groot verdriet nemen we, onverwachts, veel te vroeg afscheid van onze trainer, coach, competitie-kenner, commissielid en simpelweg een goede linkshandige speler; Frans.

Frans is dit jaar 35 jaar lid van TTVP geweest en heeft in al die jaren heel veel jeugd en senioren begeleid in het spelen van een goed potje tafeltennis. Hij speelde zelf ook niet onverdienstelijk en floreerde in 3e, 4e of 5e klasse; al jaren. Hij is bekend in het wereldje, en het wereldje is bekend met hem. Hij was een graag geziene, maar ook geduchte tegenstander.
Bij TTVP was hij niet weg te slaan. Dinsdagen en zaterdagen was hij op tijd aanwezig en een van de laatsten om te gaan. Als er wedstrijden te zien waren, bleef hij kijken en vormde een mening. Meningen die hij weer kon gebruiken bij de volgende training, of als aanwijzing voor wie het wilde horen voor het starten van de volgende game of wedstrijd. Frans kwam, zag en liet jou daarna hopelijk ook overwinnen.
Frans speelde samen met, en ook tégen de voorzitter Roel van der Beek de meeste potjes. Zijn (tafeltennis)maatje voor zo lang als ik me kan herinneren in al die jaren. Dit werd afgesloten met een goed glas wijn en dikwijls frituur aan de bar. Sprak over muziek of tafeltennis en je kon uren met hem door. De blik in zijn ogen als de flauwe grappen over tafel vlogen zullen ons bijblijven.
En nu… stilte… de kruk aan de bar is leeg. De coach, de trainer, de liefhebber; we zullen de wijze woorden niet meer horen. We zullen niets nieuws meer van hem leren, anders dan; carpe diem!
Frans; we gaan je enorm missen. Je zij-topspin forehand en je zijspin service; ze waren net zo koersvast en consequent als jouw aanwezigheid bij de club. De foto is zoals wij je herinneren. Met recht twee vingers in de lucht; een topper met een glimlach.

Marcel.

WhatsApp Image 2017 06 01 at 00.21.09

 

Op zaterdag 20 mei 2017 vindt voor de tweede maal een uniek sportevenement plaats. Badmintonclub Pijnacker (BCP), VV Netwerk (Volleybalvereniging) en de Tafeltennisvereniging Pijnacker (TTVP) hebben de sportieve koppen bij elkaar gestoken en organiseren een inspirerende dag vol sport en spel. Dit vindt plaats in Sporthal De Viergang in Pijnacker van 11:00-15:00 uur

Maak kennis met drie explosieve zaalsporten
Deze dag is bedoeld voor iedereen en van alle leeftijden. De drie verenigingen vertegenwoordigen deze dag deze prachtige sporten op hun eigen manier. Denk dan aan demonstraties, korte clinics, informatie over de verenigingen en diverse spelvormen voor jong en oud. 

Elke half uur start er een clinic waarbij je in een half uur onder begeleiding kennis maakt met de drie sporten. Uiteraard is het ook mogelijk vrij te spelen bij je favoriete sport! 

Beoefen je deze sporten wel eens op vakantie of thuis? Kom dan ook je ervaring eens testen tegen één van de leden van deze verenigingen. We dagen je uit om de strijd aan te gaan!

Gezonde lifestyle
Buiten deze drie sporten kun je terecht bij de smoothie- en veggiebar; sporten en gezond eten/drinken gaan bij dit evenement hand in hand. Tevens is er een fysiotherapeut aanwezig om het belang van sporten en bewegen aan te geven, en ook wat dit met je lichaam én geest doet. Kortom; ook buiten de sport zelf laat je je inspireren.

Gratis deelname
Heb je al een tijd interesse in een sport en wil je meer bewegen? Ben je competitief ingesteld en wil je dit weer eens laten stimuleren? Zin om nieuwe mensen te leren kennen of gewoon een leuke dag te hebben? Kom langs en neem je vrienden mee!

De toegang is geheel gratis en het evenement begint om 11.00 en duurt tot 15.00 uur; iedereen is van harte welkom. Materiaal is aanwezig, neem wel zelf sportkleding mee en kom in beweging op zaterdag 20 mei in De Viergang!!

www.team4talent.org
www.bcpijnacker.nl
www.vvnetwerk.nl
www.ttvp.nl
Sport Inspire Logo