Bij TTVP kan je ook meedoen aan de regionale competitie van de NTTB.

Jeugd
De jeugd speelt competitie op zaterdag. De thuiswedstrijden zijn van 10:00-14:00 uur. Er wordt bij een uitwedstrijd ook wel eens van bijvoorbeeld 12:00-16:00 uur gespeeld (dit verschilt per vereniging). Er wordt in teams gespeeld van drie personen. Je speelt tegen elk van de drie tegenstanders; dit betekent dat er 9 enkels worden gespeeld. Ook wordt er één dubbelpartij gespeeld.
Er zijn jeugdleden die de tafeltenniscompetitie combineren met competities van andere sporten (zoals voetbal). Als je in een team van meer dan drie personen zit, dan hoef je namelijk niet elke week te spelen. Het is ook mogelijk jezelf als reserve op te geven. Wil je competitie gaan spelen? Neem dan contact op met Marcel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Senioren
Senioren spelen hun competitiewedstrijden op een doordeweekse avond. Meestal beginnen de wedstrijden rond 20:00 uur. Er is voor senioren een duocompetitie (twee spelers per team) en een reguliere competitie (drie spelers per team). Bij de reguliere competitie worden er net als bij de jeugd 9 enkels en een dubbel gespeeld. Bij de duocompetitie worden er 4 enkels en een dubbel gespeeld. Hierdoor is de duocompetitie een stuk eerder op de avond klaar. Wil je seniorcompetitie gaan spelen, neem dan contact op met Kees of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Uitslagen en standen
De uitslagen en standen kun je op verschillende plekke bekijken:

ttapp.nl Dit is een handige site/app waar je kunt zien waar en wanneer je moet spelen. Hier zie je ook uitslagen/standen/percentages.

nttb-west Hier kun je het wedstrijdprogramma zien. Ook de uitslagen/standen/percentages.

nttb-ranglijsten.nl Hier zie je alle informatie over de wedstrijden die je gespeeld hebt en je sterktecijfer.

ttkaart.nl Hier zie je een overzicht van de door jou behaalde resultaten door de jaren heen (wordt niet meer geupdate).